░▒ هفت خط ▒░

با ما همراه باشید...

░▒ هفت خط ▒░

با ما همراه باشید...

نان لقمه ای با کالباس...

از این به بعد یه بخش جدید به هفت خط اضافه می شه که مخصوص مامانای گله . اگه از این غذا ها خوشتون اومد حتما به ماماناتون بگین...

 

  نان لقمه ای با کالباس

 

 

 

 

  

مواد اولیه :

  • آرد چهار پیمانه
  • خمیرترش یک قاشق سوپخوری
  • کره نصف پیمانه
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • شکر یک قاشق مرباخوری
  • شیرگرم یک پیمانه
  • پودر زیره در صورت تمایل یک قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • ژامبون مرغ 200 گرم
  • پنیر پیتزا ورقه‌ای 200 گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای خرد شده یک عدد   

 

طرز تهیه:

 

آرد را در ظرف بزرگی ریخته، وسط آن را گود کنید. سپس شیرگرم، شکر، مایه خمیرترش، پودر زیره، نمک و کره را وسط گود ریخته و خوب ورز می‌دهیم. بعد روی خمیر را با نایلونی پوشانده و نیم‌ساعت در جایی گرم قرار می‌دهیم تا خمیر دو برابر شود. از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته، روی سطح آن را آرد پاشیده و خمیر را به صورت دایره برمی‌داریم. آن‌گاه، یک ورق ژامبون مرغ، یک تکه پنیرپیتزا، چند تا فلفل‌دلمه‌ای خرد شده روی آن می‌گذاریم و آن را لوله می‌کنیم و در سینی فر می‌چینیم و به مدت ده‌ دقیقه قرار می‌دهیم بعد از تمام شدن این مرحله، به خمیر استراحت  می‌دهیم، آن‌گاه، روی آن، کره و کنجد می‌ریزیم و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده، تا روی آن‌ طلایی‌رنگ شود. آن وقت، نان‌ آماده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد